Meny

 
             

  .» Kontakt   » Hitta hit           English  Deutsch
Untitled Document
Älgen    Räven    Hackspetten    Hjorten    Vargen  Bokningsvillkor stugor | Kontakta oss | Hitta till oss | Hjälp
   
 
 
 
 

Vad gäller när jag bokar en stuga ?
                

Vem är ansvarig? Ansvarig uthyrare är :

Trollskogens Stuguthyrning           

  • du informeras om alla väsentliga förändringar, som rör din bokning.
  • du får disponera stugan  från kl 15.00 avtalad ankomstdag och till
    kl 12.00 avresedagen om inget annat bekräftats.

Om du inte är nöjd med stugan, så är det oss du ska vända dig till. Läs mer om detta nedan.

 

När blir min bokning bindande?

Bokningen är bindande så snart vi bekräftat bokningen  och du har betalat in anmälnings avgiften eller hela hyran, dock senast 10 dagar efter gjord bokning. Vid bokning 14 dagar eller färre innan ankomst är bokningen bindande vid bokningstillfället.När skall jag betala?


Om du bokat är anmälningsavgiften 500 kr/vecka och objekt. Anmälningsavgiften skall etalas inom 10 dagar från bekräftelsen är mottagen av dig. Den räknas av från hyran. Resten av hyran skall betalas senast 30 dagar före avtalad ankomstdag.Vad händer om jag inte betalar i tid?


Om du inte betalar anmälningsavgiften i tid, har vi rätt att stryka din bokning. Om du missar betalning av hyran räknas det som en avbokning från din sida och då gäller reglerna för avbokning.Vad gäller om jag vill avboka?


Du kan avboka skriftligen till oss. Vi är skyldiga att bekräfta din avbokning skriftligen. Om du avbokar tidigare än 40 dagar före avtalad ankomst, behöver du inte betala mer än en expeditions-avgift på 200 kr.
                                                                               

  • Om du avbokar 30 dagar eller senare före avtalad ankomst, måste du betala 90% av hyran.      

  • Om du redan hunnit betala mer än vad du i så fall blir skyldig att betala, så får du omedelbart tillbaka mellanskillnaden.
  • Om vi lyckas hyra ut stugan till någon annan  återbetalar vi till dig ett belopp, som motsvarar den nya hyresgästens hyra med avdrag för en expeditionsavgift på 500 kr.
  •  Om du vill ändra något på din bokning, tar vi ut en ändringsavgift på 200 kr.                                                     

 

Vad har jag för rättigheter?

Om du har klagomål bör du framföra dem till oss snarast möjligt, dock inom 3 dagar från ankomstdagen. Fel som uppstår under vistelsen, bör du anmäla omgående, så att vi får en chans att rätta till det.
 
Du har rätt att sätta någon annan i ditt ställe och vi måste godta den personen om vi inte har särskilda skäl att vägra. Du måste i så fall meddela oss före tillträdesdagen.Vad har jag för skyldigheter?

Du måste vårda stugan väl och följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Du ansvarar själv för alla skador, som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.

Du får inte använda stugan till något annat än vad som avtalades vid bokningen (vanligtvis fritidsändamål) och du får inte låta fler personer övernatta i stugan eller på tomten, än vad det finns sängplatser till.

Du måste städa ordentligt före avresan. (Följ anvisningarna som finns tillgängliga i din stuga.)  Om du missar detta kommer vi att utföra städning på din bekostnad a 600 kr.

 

Vad händer om vi inte kommer överens?

Vänd dig direkt till oss med eventuella klagomål. Tänk på att dina möjligheter att få rättelse kan minska om du dröjer med att klaga. Om vi inte kommer överens, kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Den består av en opartisk ordförande och ett antal representanter för researrangörer och konsumenter. Konsumentvägledaren i din hemkommun kan hjälpa dig.

 
   
   
   

Undermeny

  INNEHÅLL

     
   
   
   
   
   
  » FACEBOOK - Trollskogen finns   » AKTIVITETER - Förutom miljön
  på facebook där du kan ta del av   kring stugorna finns det mängder
  bilder, information och andra som   med saker att se och göra omkring
» HUND- & KATTPENSIONAT - Det är inte bara vi människor som kan bo bra   gillar Trollskogen. Om du också   Trollskogen. Här kan du läsa mer
här i Trollskogen! Vi har också ett hund- och kattpensionat. Här kan ni lämna   gör det - klicka på "gilla-knappen"   om ett urval av alla aktiviteter i
era djur om ni ska resa bort eller liknande. Läs mer och boka på vår hemsida!   högst upp på sidan eller besök oss!   och omkring Trollskogen.
         
» Läs mer på hemsidan www.djurpensionat.com   » Besök oss här   » Läs mer                       
Trollskogens Stuguthyrning Våra objekt Bokning Vi syns! Aktivitet Välj språk
                       
Adress: Trollskogen Dövestad 1 Älgen   Boka stuga   Följ oss på Facebook   Oskarshamn.com   Svenska
  572 91 Oskarshamn  Räven   Innan du bokar   Sajtkarta   Dövestads gårdsbutik   English
Telefon: 0705-92 47 15 Hackspetten   Bokningsvillkor       Döderhultarmuseét   Deutch
E-post: info@dovestad.com Hjorten           Astrid Lindgrens värld    
Bankgiro: 5145-8891